Rulouri Exterioare Aluminiu

Proprietati si beneficii rulouri exterioare aluminiu

 • Rulourile exterioare aluminiu vin in ajutorul tamplariei creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata atat vara cat si iarna.
 • Ca si sistem rulourile exterioare aluminiu sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o cutie (caseta).
 • Rulourile exterioare confectionate de noi sunt in totalitate din aluminiu, au lamele de 39 mm sau 55 mm din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica, ghidaje si carcasa din aluminiu.
 • Se monteaza la exteriorul ferestrelor pe tamplaria existenta fara a deteriora finsajele interioare sau exterioare, sau pot fi montate impreuna cu tamplaria noua odata cu constructia cladirii.
 • Sunt durabile si ofera o bariera impenetrabila impotriva razelor de soare cand sunt inchise, pe timp de vara oferind racoare in casa, iar pe timp de iarna actioneaza ca un scut impotriva fenomenelor naturale precum grindina, vijelii.
 • Rulouri exterioare aluminiu – sunt usor de actionat cu un aspect estetic si modern, aluminiul gratie proprietatilor sale anticorozive si vopsirii in camp electrostatic permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata. Rulourile exterioare de aluminiu au o durata de viata de peste 25-30 de ani.
 • Au rol de izolare fonica cat si termica, reducand zgomotul cu pana la 10 decibeli.
 • Ofera protectie antiefractie.
 • Culorile in care se pot confectiona rulourile exterioare aluminiu (caseta, lamele, ghidajele) pentru a se potrivi cu tamplaria PVC sunt variate, dar cele mai uzuale sunt: alb, maro deschis, maro inchis, imitatie de lemn (stejar auriu, nuc, mahon), argintiu si gri antracit.
 • Pentru o oferta de pret la rulouri exterioare aluminiu va rugam sa ne contactati.

Actionare rulouri exterioare aluminiu

 • Rulourile exterioare din aluminiu au o actionare manuala cu snur sau panglica, acestea strangandu-se intr-o caseta numita tabachera sau cu arc si yala.
 • Actionarea electrica cu motor si intrerupator aplicat sau ingropat.
 • Actionare electrica pentru rulouri exterioare aluminiu cu motor si telecomanda cu 1, 5 sau 16 canale. Pentru mai multe rulouri de alumniu se pot seta una sau mai multe telecomenzi cu unul sau mai multe canale in diferite configuratii.

Alături de cei mai buni specialiști in rulouri exterioare aluminiu

Alături de cei mai buni specialiști am dezvoltat o linie de rulouri exterioare aluminiu prin intermediul cărora vă puteți bucura de mai multă liniște și intimitate în confortul casei dumneavoastră. Aceste rulouri exterioare sunt ușor de montat și vor rezista excelent în timp, fiind rezistente la condițiile de mediu neprielnice precum vânt, ploi, raze solare, umiditate etc. Personalizăm pe cerințele clientului rulouri exterioare aluminiu la dimensiunile dorite și în culoarea ideală astfel încât să vă bucurați de un aspect plăcut, în concordanță cu designul exterior al casei.

Bucurați-vă de mai multă intimitate cu rulouri exterioare de aluminiu

Traiul la casă este plăcut din privința spațiului liber pe care-l aveți la dispoziție. Totuși, curiozitatea vecinilor poate fi deseori deranjantă, mai ales atunci când locuiți într-o zonă intens populată. Aceste rulouri exterioare aluminiu sunt cea mai bună soluție pentru a vă bucura de mai multă intimitate și pentru a vă simți pe deplin în siguranță în confortul casei dumneavoastră. În plus, varietatea largă de beneficii cu care vin la pachet nu sunt de trecut cu vederea. Cu atenție la cerințele dumneavoastră și prin intermediul unor profesioniști cu peste 10 ani de experiență în domeniu, noi vom da naștere la rulouri exterioare aluminiu care să se ridice la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

Beneficiile rulourilor exterioare din aluminiu de la rulouri-exterioare-practice.ro

Pe lângă intimitatea pe care v-o oferă aceste rulouri, un alt beneficiu semnificativ se va resimți asupra programului de odihnă. Nu putem fi productivi atunci când nu ne odihnim cum trebuie. Iar lumina mult prea puternică este un motiv pentru care adesea există tulburări diverse. Având la îndemână aceste rulouri, de fiecare dată când ajungeți acasă sau vă odihniți, veți putea stabili după bunul plac incidența luminii care doriți să vă pătrundă în casă, astfel încât să aveți parte de un program de somn exact așa cum este pe placul dumneavoastră.

De asemenea, aceste rulouri exterioare din aluminiu vor proteja cu succes ferestrele, prevenind deteriorarea acestora. Suplimentar vă veți bucura de protecție la nivelul întregului corp, ele prevenind inclusiv pătrunderea razelor UVA și UVB în locuință, ceea ce contribuie la menținerea pielii pretutindeni tânără și frumoasă.

Sunt inclusiv o alegere excelentă pentru creșterea eficienței locuinței, acestea izolând termic și fonic imobilul în mod suplimentar. Prin urmare, pe timpul verii puteți preveni supraîncălzirea imobilului, iar iarna, scăderea accentuată a temperaturilor. Acest lucru vine cu costuri de întreținere mai reduse.

Desigur, dacă vă doriți un plus în materie de siguranță, rulourile exterioare din aluminiu sunt o alegere excelentă pentru că ele rezistă cu succes la șocuri sau acțiune forțată, deci previn intervențiile musafirilor nepoftiți sau a hoților.

Rulouri exterioare automate printr-o singură apăsare de buton

Rulourile noastre exterioare din aluminiu se diferențiază printr-un design modern și printr-o operare simplă, la îndemâna tuturor. Nu trebuie să vă faceți griji privind acționarea lor, să vă deplasați sau să luați pauză de la activitățile importante, având la îndemână o telecomandă sau o aplicație compatibilă și ușor de instalat pe telefonul mobil, în mod gratuit și doar prin simpla conectare la rețeaua de internet a locuinței. Astfel, funcționarea lor poate fi realizată de la distanță.

Bineînțeles, în funcție de necesități, vă punem la dispoziție și rulouri exterioare care pot fi acționate manual cu șnur sau panglică. În funcție de bugetul disponibil și de dorințe, dar și de necesități, vă oferim o oferta avantajoasă, personalizată, de rulouri exterioare de cea mai bună calitate.

Garanție extinsă

Știm că vă doriți tot ce e mai bun pentru casa și siguranța dumneavoastră. Și pentru că investițiile în amenajarea imobilului nu sunt nicidecum mici, vă luăm orice grijă de pe umeri și vă oferim o garanție extinsa la orice achizitie si montare de rulouri exterioare aluminiu. În acest fel vă puteți bucura pe termen lung de toate beneficiile prezentate fără a fi necesar să realizați investiții suplimentare în mod constant pentru confortul întregii familii.

Prin urmare, la noi veți găsi tot ce e mai bun pentru casa și bunăstarea dumneavoastră, varietatea de soluții și opțiuni fiind una foarte vastă. Nu ezitați să ne contactați pentru a descoperi mai multe detalii. Împreună putem evidenția întreg potențialul locuinței dumneavoastră și confortul de care meritați să vă bucurați zi de zi indiferent de locul în care vă aflați.

Contacteaza-ne pentru o estimare

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.